Pennut nyt / pentusuunnitelmat

Tältä sivulta löytyy tulevat pentusuunnitelmat. 


Tällä hetkellä näyttää siltä että kaikille pennuille on jo oma koti tiedossa! Tilannetta voi kysyä uudelleen pentujen syntymän jälkeen. Olen kerännyt ns, pennuista vakavasti kiinnostuneiden -listaa, joista valitsen sopivat kodit pennuille. 


Koronan vaikutukset

Koronatilanteen vuoksi pentuja ei välttämättä pääse katsomaan etukäteen ollenkaan. Tämän takia pyrin laittamaan pennuista videoita ja kuvia etukäteen nähtäväksi pennun varanneille henkilöille, jotta pentujen kehitystä pääsee seuraamaan sitä kautta. Lähetän pentujen hoito-ohjeita luettavaksi sähköpostitse pennun varanneille henkilöille, jotta perheet voivat tutustua niihin etukäteen. Näin ollen, jos ohjeista herää kysymyksiä, asoioita voidaan käydä läpi sähköpostilla ja soittamalla.

Pennun luovutus tapahtuu ullkona. On mahdollista, että pennun luovutus tapahtuu vain niin että annan pennnun ostajan matkaan ja loput juttelut käydään läpi puhelimitse. Osa kasvattajista on jo ottanut nämä toimet käyttöön. Seurataan tilannetta ja edetään sen hetken tilanteen mukaan järkevästi.  Perheeseeni kuuluu pieniä lapsia sekä riskiryhmään kuuluva aikuinen, joten tämänkin vuoksi haluan olla asiassa huolellinen.

Eliisen pentue, varattu

Eliisen pennut syntyivät 30.5.2020

Pennut vakuutetaan Agrian Piilevät viat - vakuutuksella. 

FI MVA Northworth Rose Rules, Eliise, on luonteeltaan kiltti, sosiaalinen, aktiivinen ja leikkisä narttu. Eliise osaa myös rauhoittumisen taidon ja sisällä ei turhaa höselletä levottomasti. Pihalla ja harrastuksissa sitten energiaa ja intoa riittää.

Eliisellä on aina ollut hieman niukka turkki, joten näyttelyissä emme ole hirveän paljoa käyneet. Siitä huolimatta Eliisellä valioitui Suomen muotovalioksi helposti ja vain muutamalla näyttelykäynnillä. Eliise on läpäissyt myös spanieleiden taipumuskokeet ja vesinoudon se suoritti hienosti ihan oikealla linnulla!

  • Lonkat A/A
  • Silmät: Terveet (Distichiasis = silmän sarveiskalvolla "uivat" distichiasis ripset eivät yleensä aiheuta oireita tai vaivaa koiraa, eikä niille yleensä tarvitse tehdä mitään.)
  • Suomen muotovalio
  • SPA1 (läpäissyt spanieleiden taipumuskokeet)
  • PRA-prcd Carrier

Eliise on astutettu kauniilla ruotsalaisella Yoelilla (Merry Cocktail's Yoel). Yoel on luonteeltaan reipas, rohkea, iloinen ja leikkisä uros. Se tulee toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa. Yoelilla on erittäin kaunis ja hyvänlaatuinen turkki.

  • Lonkat: B/B
  • Silmät: Terveet (Distichiasis = silmän sarveiskalvolla "uivat" distichiasis ripset eivät yleensä aiheuta oireita tai vaivaa koiraa, eikä niille yleensä tarvitse tehdä mitään.)
  • PRA-prcd: Clear
  • Näyttelyt: vara-SERT